Mákszem Stúdió

makszemstudio.hu

Névjegykártya

Névjegykártya tervezés és kivitelezés

Gyorsan, egyedit, olcsón

Egyéni vállalkozóknak és társas vállalkozásoknak egyaránt kínálunk egyedi névjegykártyákat. Oldalunkon több száz sablon közül választhatja ki a tevékenységéhez legjobban illő névjegyet.

Névjegy sablonjainkat kategóriákra osztottuk. Azoknak a vállalkozóknak szeretnénk ezzel segíteni, akik valószínűleg egyéni vállalkozóként végzik a tevékenységüket.

Miért van szükség névjegykártyára?

Ez a kis papír rengeteg dolgot elárul a tulajdonosáról. Az első találkozás alkalmával a személyes benyomás mellett a névjegykártya alapján ítél meg minket a partnerünk. Egy áttekinthető, kellemes megjelenésű névjegykártyát szívesen elfogadunk, később újra elővesszük.

Milyen a jó névjegykártya?

Minőség: a kártya minősége, anyaga reprezentálja a szolgáltatásunk minőségét, befolyásolja személyünk megítélését.

Méret: ne térjünk el a hagyományos, 9×5 cm-es mérettől mert ezzel sok bosszúságot okozhatunk partnerünknek,
ugyanis a legtöbb névjegytartó erre a méretre készül. Ha a mi kártyánk ennél nagyobb, nagy valószínűséggel nem lesz ott ügyfelünk zsebében.

• Használjunk színeket: a névjegy akkor szerencsés ha összefüggésbe hozható a cégünkkel. Figyeljünk tehát a kialakításnál,
hogy a cégarculattal harmonizáló kártyát adjunk partnerünk kezébe.

• Használjunk képeket: manapság már ritkán találkozunk olyan névjegyekkel, amiken a saját fotónk szerepel.
Sokkal beszédesebb ha a szolgáltatásunkkal összefüggő vagy egy tetszetős grafikát helyezünk a kártyára.

Szöveg: a szöveges részek (név, elérhetőségek, szlogen,…) olvasható betűtípussal íródjanak

• Figyelemfelhívó: bátran használjunk erőteljes színeket és egyedi grafikus elemeket, hiszen ez fogja megkülönböztetni a mi kártyánkat a konkurensekétől.

• Kétoldalas: sokan a névjegykártyának csupán az egyik oldalát használják ki. Pedig a kártya hátoldala is praktikusan kihasználható. Lehet jegyzetelésre használni, plusz információkat átadni de manapság az okostelefonok világában praktikus az első oldalon szereplő információkat QR kód formájában elhelyezni a hátlapon ezzel biztosítva, hogy egyetlen fotó elkészítésével nevünk és elérhetőségeink azonnal bekerülhessenek partnerünk telefonjának névjegyzékébe és levelezőrendszerébe.

Mit kínálunk?

• Több száz sablon névjegy, melyre elhelyezzük a szöveges részeket (cégnév, név, elérhetőségek, szlogen, stb.)

• A kiválasztott sablon testreszabása, egy kis szerkesztéssel színezéssel és a szöveges részek elhelyezésével

• Egyedi elképzeléseknek megfelelő névjegy tervezése

Igény esetén a megtervezett névjegykártyák gyártásáról is gondoskodunk.

 

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy vállalkozása beindításához vagy ismertsége növelés érdekében egy honlapra is szüksége lenne, kérje csomagajánlatunkat. 

Tekintse meg névjegykártya alapjainkat, melyek garantáltan nem köszönnek vissza egyetlen ügyfél kezében sem. További szakterületek kártya-formátumai feltöltés alatt de keressen minket bátran, mert azonnal tudunk mintákat küldeni minden iparágra vonatkozóan.

 

Megkeresését köszönettel fogadjuk:

 

Műkörmös

Fodrász